.
Dimasa Grupo | Dimamex estrena l'any amb nova web
Dimamex estrena l'any amb nova web. En ella podràs conèixer els nostres productes i serveis, seguir les nostres novetats a través del bloc, i estar al dia de les nostres referències. Tots els nostres projectes són totalment personalitzables, es treballen sota el concepte "clau en mà": estudi de viabilitat, disseny, fabricació, lliurament, posada en marxa i manteniment postvenda.
dimamex, nova web, Mèxic, polièster, tancs, tractament d'aigües, rentat de gasos, polièster, prfv
5599
post-template-default,single,single-post,postid-5599,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Dimamex estrena l’any amb nova web: www.dimamex.com

La nostra empresa a Mèxic reforça la seva imatge

12 Gen Dimamex estrena l’any amb nova web: www.dimamex.com

Des de Dimasa Grupo volem començar l’any amb aires renovats, i és per això que presentem la nova pàgina web de Dimamex, empresa “germana” a Mèxic: www.dimamex.com.

A ella podràs conèixer els nostres productes i serveis, seguir les nostres novetats a través del bloc, i estar al dia de les nostres referències.

Tots els nostres projectes són totalment personalitzables, es treballen sota el concepte “clau en mà”: estudi de viabilitat, disseny, fabricació, lliurament, posada en marxa i manteniment postvenda.

Des de Dimamex complim amb les normatives de fabricació més exigents del sector, i disposem de 2 certificacions internacionals: Sistemes de Gestió de la Qualitat (ISO 9001) i Sistemes de Gestió Ambiental (ISO 14001).

La constància per la preservació del medi ambient i el compromís amb l’excel·lència dels fundadors i les seves noves incorporacions, ens han convertit en especialistes en l’emmagatzematge de fluids, i el tractament d’Aigües Residuals i Gasos.

AVANTATGES DEL PRFV

El polièster reforçat amb fibra de vidre (PRFV), és un material constituït per una fase contínua (matriu de resines termoestables responsable de la resistència química) i una fase fibrosa de vidre (encarregada de conferir òptimes característiques mecàniques).

Aquestes són algunes de les seves avantatges respecte a altres materials:

  • Gran resistència química, mecànica i a agents de corrosió externs.
  • Fàcil neteja, alta durabilitat, nul manteniment i fàcil reparació.
  • Lleugers i fàcilment transportables.
  • Gran resistència a les temperatures (des de -30 ° C fins a + 100 ° C, depenent del producte a emmagatzemar).
  • Propietats aïllants notables, tant tèrmica com elèctricament.

DIPÒSITS I EQUIPS

Dimamex s’ha forjat una reputació sobretot a causa dels nostres Tanques de Emmagatzematge i Tanques de Doble Paret, treballant per a les empreses més grans i exigents.

A més, disposem d’una àmplia gamma d’equips en PRFV:

TRACTAMENT D’AIGÜES

Després d’anys d’investigació i experiència, ens hem especialitzat en el Tractament d’Aigües a través de plantes tractadores. Els nostres equips són compactes, de fàcil transport, i es creen sota el concepte plug & play per que el seu manteniment sigui mínim.

A més, disposem d’una àmplia gamma en la nostra línia d’aigües:

RENTAT DE GASOS

En la nostra trajectòria, són moltes les referències en Indústries i EDAR relacionades amb el tractament de les males olors procedents de l’àcid sulfhídric, mercaptans, l’amoníac i l’amoni.

Amb la nostra experiència en el disseny i fabricació de plantes de desodorització, oferim 5 opcions diferents en funció de les necessitats del client i les característiques de cada projecte:

 

 

Pots ampliar la informació sobre Dimamex amb el nostre catáleg general. Aprofitem per convidar-lo a veure el nostre vídeo de presentació corporativa.

No Comments

Post A Comment